Menu
DANIE GŁÓWNE
Podawane na gorących kamieniach lawowych.
Każdy z biesiadników smaży własnoręcznie
steka przy stole. To wspaniała zabawa
kulinarna i niezapomniany smak.
Rostbef wołowy
Polędwica wołowa
Kiełbaski jagnięce
PRZYSTAWKI
Pasztet z żurawina
Tatar z łososia
Koktajl z krewetek
Plastry wieprzowe w sosie tuńczykowym z kaparami
Tatar ze śledzia
Flaczki wołowe
DANIA GŁÓWNE
Pollo gorgonzola
(Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z serem gorgonzola)
Eskalopki w białym winie z zielonym pieprzem
Polędwiczki wieprzowe z grzybami leśnymi
Wątróbki drobiowe z cebulką
Maczanka po krakowsku
(karkówka duszona w czerwonym winie z cebulka i kminkiem)
Królik w rozmarynie
Kaczka po francusku
Udziec jagnięcy
DODATKI
Kluski Śląskie
Kasza gryczana
Ryż
Kasza jęczmienna
Ziemniaki, frytki
Buraki
Kapusta zasmażana
Sałatka z sosem winegret